Et brev fra hele personalet og studerende fra Wuhan Virus

- Feb 20, 2020-

Et brev fra det hele

personale og kandidatstuderende af Wuhan-virus

Alt personale og kandidatstuderende:


Siden udbruddet af den nye kronpneumoniepidemi har partimedlemmer, kadrer, ansatte og kandidatstuderende ved hele instituttet resolut implementeret partiets centrale politik og indsættelsen af ​​partiets gruppe, strengt beskyttet mod epidemien, og taget initiativ til at tage videnskabelig og teknologisk forskning. Men for nylig har internetrygter involveret nogle rygter fra vores institut, såsom "ny kronevirus stammer fra kunstig syntese", "virussen blev lækket fra P4", "militæret overtog P4", "en forsker døde på grund af en virus lækker "," en kandidatstuderende er 'Nul' patienter ',' en forskeres rigtige navnrapport til instituttets ledelse 'osv., har skabt kontinuerlig opmærksomhed fra alle samfundslag og forårsaget stor skade for vores forsker, der holde sig til frontlinjen inden for videnskabelig forskning og også alvorligt blandet sig med den videnskabelige nødsituation, som jeg foretog i krigen.


Siden udbruddet har vores institut været i stand til at udføre videnskabelig forskning. Vores kolleger og klassekammerater reagerede på opfordringen fra instituttet og tog initiativ til at opgive Spring Festival-ferie for at overvinde mange vanskeligheder, strengt gennemføre bestemmelserne om epidemisk forebyggelse og kontrol og biosikkerhedsstyring i laboratoriet og kæmpe mod tid og nat. Kæmp i frontlinjen af ​​"epidemien", og udfør de ansvar og ansvarsområder, som videnskabelige og teknologiske medarbejdere har i "nyskabende videnskab og teknologi, tjene landet og tjene folket." Vores instituts biosikkerheds-klyngeflatform på højt niveau overholder formålet med at åbne for indenlandske og udenlandske lande og yder også en stærk støtte til den relevante videnskabelige forskning af nye Coronavira i ind-og udland.


Om aftenen den 30. december 2019, efter at have modtaget prøver af uforklarlig lungebetændelse fra Jinyintan Hospital i Wuhan, organiserede vores institut kræfterne natten over for at tackle problemet i 72 på hinanden følgende timer. Den 2. januar 2020 blev hele genomsekvensen for den nye kronevirus bestemt. Virusstammen blev isoleret den 5. maj. Den nationale virusresourcebank blev opbevaret og standardiseret konservering den 9. januar. Som et af de udpegede agenturer i National Health Commission, blev virussekvensen forelagt Verdenssundhedsorganisationen den 11. januar Samtidig er der blevet udført meget arbejde inden for identifikation af patogener, sporbarhed af virus, patogenpåvisning, antivirale lægemidler og vaccineudvikling, etablering af dyremodeller osv., Og der er gjort gode fremskridt. Som en af ​​de udpegede institutioner i Wuhan har vores institut desuden deltaget i den patogene test af ny kroneviruspneumoni. Siden 26. januar er der påvist i alt omkring 4.000 halspindeprøver fra patienter med mistanke om ny kronebetændelse. Et team af ansatte og kandidatstuderende støtter påvisning af patogener i Huanggang City og bidrager til epidemisk forebyggelse og kontrol.


Når vi ser tilbage på det hårde arbejde i den sidste måned eller deromkring, har vi en god samvittighed!


Epidemisk situation I øjeblikket er videnskabelig og teknologisk forskning krigens frontlinie. Lad os nøje forene os omkring partiets centralkomité med kammerat Xi Jinping i dets kerne, reagerer resolut på partiets centralkomités opfordring og give fuld rolle til rollen som partiets organisations kampkampe på alle niveauer og den eksemplariske rolle som Partimedlemmer og kadrer i frontlinjen af ​​videnskabelig forskning! Jeg beder alle om at styrke deres tillid, fjerne interferens, forene og gøre et godt stykke arbejde inden for videnskabelig og teknologisk forskning og epidemisk forebyggelse og kontrol. Brug solide resultater til at afspejle det "nationale holds" mission og ansvar inden for videnskab og teknologi. Kraftig teknologisk support!


I øjeblikket arbejder Kina hårdt! Kom i Wuhan! Vores Wuhan Virus Institute skal også tanke!

Alle medlemmer af ledergruppen for Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences


19Februar 19, 2020