2019 Kina Beijing World Horticultural Exposition Byg Netværk Fakturering

- Mar 14, 2019-

2019 Kina Beijing World Horticultural Exposition Byg Netværk Fakturering

  

Den 13. marts 2019 blev Kina Beijing World Horticultural Exposition officielt faktureret i Damai. Dette er et andet nationalt projekt efter Damai.com vandt den eksklusive billetagentur og eksklusive billetsystemleverandør af 2019 FIBA Basketball World Cup. .


I 2019 vil Kina Beijing World Horticultural Exposition afholdes i Yanqing, Beijing fra 29. april til 7. oktober. 110 nationale og internationale organisationer og mere end 120 ikke-officielle organisationer deltog i udstillingen, som var det højeste niveau af gartnerudstilling i Kina efter Kunming World Expo i 1999.


Den ansvarlige ansvarlige for Damai.com sagde, at Damai.com, som den officielle online billetagent på World Expo, vil tjene forbrugerne fra billetoperationer og brugerspørgsmål, hvilket skaber en bekvem og behagelig oplevelse for publikum.


For at lade flere forbrugere se stilen på Beijing World Expo, har Damai.com skræddersyet sin eksklusive kampagnestrategi til Beijing World Expo baseret på mange års erfaring indenfor billetoperationer og digitale marketingfunktioner. I registreringsstadiet forud for salg, ved hjælp af "Warm Spring Festival" -funktionssiden af Damai.com, er projektets indhold udsat for nøglepunkterne, og hjemmebrugernes interesser tiltrækkes gennem den sjove markedsføring og derefter konverteres til udnævnelsen registrering.


Samtidig udøver bygnet den økologiske koblingseffekt ved hjælp af Alipay, Taobao billet, flyvende svin og andre trafikportaler, nøjagtig dræning og udvider forbrugergrupperne af udstillingsbrugere, som vil udfælde dybe brugere til Beijing World Expo. Derudover vil Damai.com også bruge Alis store dataanalysemuligheder til at forbinde de potentielle publikum i Beijing World Expo med en kombination af ressourcer som negle, mund til mund, Youku og Gaode for at forbedre udstillingsraten.


Det er rapporteret, at 2019 China Beijing World Horticultural Exposition-billetter er opdelt i to kategorier: udpegede dagskort og frededagskuponer. Feriebilletter som åbningsdag, majdag ferie, Dragon Boat Festival, Mid-Autumn Festival og "Eleventh" ferie (inklusive lukket haven dag) er udpeget dag billetter, som støtter dagen for den udpegede dag eller en hverdag besøg. Ugedagskortet understøtter kun ud over den udpegede dag i ugen for at komme ind i parken; hver type billet er opdelt i to billetter, den udpegede dag almindelige billet 160 yuan, rabat billet 100 yuan, ugedag billet almindelig billet 120 yuan, rabat billet 80 yuan.