2018 VM i Rusland: Mexico har aldrig været en underdog

- Jun 19, 2018-

2018 VM i Rusland: Mexico har aldrig været en underdog

   

Efter kampen mellem Tyskland og Mexico blev den tyske holdleder Bierhoff opsnappet af en velkendt tysk journalist i det blandede interviewområde. Tv-skærmen bag 1996-mesterskabet fra 1996 i Europa-Tyskland spillede gentagne gange. Losano, den mexicanske, fangede skærmen af det tyske hold. Som den forsvarende mester blev det tyske hold besejret 1-0 af Mexico i den første kamp i den russiske verdensmesterskabs kamp. Den tyske holdbaner Luf troede, at dette var en ulykke, men Osorio insisterede på, at "dette er et rimeligt resultat". .

blob.png

Efter de tyske og mexicanske kampe sluttede i går morges i Beijing blev Luzhniki Stadium i Moskva et hav for mexicanske fans at fejre. Den tidligere kaptajn Lahm, der havde sprang til scenen for at juble for det tyske hold, afviste alle interviews. Efter at have slået igennem de meksikanske fans "omgivende" gik han ind i den specielle bil.


Den lille, flirtende mexicanske mand Lossano led af det langsomme tyske forsvar. Hans 33. minut mål sluttede det mexicanske holds rekord om at besejre Tyskland i verdensmesterskabet. Men det er ikke kun Losano, der ødelægger den tyske tankmotor. "Vores holdmedlemmer er ikke ringere end teknologi, krop og vilje. Hvis vi ikke kan løse fysiske problemer, kan vi ikke betragtes som en kompetent hovedtræk. "Osolio erklæringen efter spillet er mere som en implicit kritik af modstander coach Luf.


Som gæst i ære for den mexicanske fodbold elite, i 2002 Sydkorea og Japan VM Mexico's "heroiske" Borgesi, der brød porten af det italienske hold tog af sted efter kampen, hans slips er blevet frigivet. Han og en landsdækkende fan med et ølmuskel klamrede for at fejre. Han sagde: "Jeg har set dataene i kampen. Udover det faktum, at sidste kamp i kampen resulterede i en stigning i antallet af skud fra modstanderne, er det mexicanske holds sejr i aften perfekt. "

blob.png

Tæller denne turnering har det mexicanske hold nået finalerne i VM 16 gange. Dens antal kampe er anden kun til Brasilien, Italien, Argentina, Tyskland og andre hold. Fra 1994 til 2014 nåede det mexicanske hold topmesterskabet seks gange i træk. Det er ikke underligt, at Mexicos hold veteran Marquez sagde stolt, "Det mexicanske hold har aldrig været en svag rundtur i verdensmesterskabet."


I det blandede interviewområde efter kampen syntes de tyske holdmedlemmer ikke at tænke på resultatet af tabet af Mexico til FIFA World Cup. "Gourddukken" Muller fyldte hovedtelefonerne med hip hop og kunne ikke se nogen frustration. Uanset kærlighed er Bierhoff stadig optimistisk over det tyske holds udsigter. Kirmisi, Ozil og Khedira, som blev kritiseret af tyske medier, viste også et blik af intet. Men de nægtede næsten interviewforespørgsler fra alle pressemeddelelser. Ozils smil ser ikke ud til at være naturligt.


I modsætning til tyske spillere iført shorts og casual outfits klædte de mexicanske holdmedlemmer sig i dragter og passerede gennem det blandede interviewområde. De holdt sig sent, men de talte briljant og viste ingen tegn på træthed. Lossano sagde: "Jeg ved, at vores hold blev elimineret 1 til 4 i Confederations Cup sidste år. Men vi har altid respekteret nogen spil, mennesker og modstandere. Vi er meget forberedte til VM. Vores sejr er ikke en fluke. Det tyske hold burde være overbevist. "Den 23-årige sagde ydmygt for en oliventræ kastet fra europæiske giganter som Manchester United. "Nu har jeg ingen tid til at overveje disse ting. Start."


En time eller så efter kampen sluttede, havde det tyske holdes fans spredt, men det mexicanske holds fans var stadig fulde af en historisk sejr for holdet. De er selvportrætter, og de kan ikke forlade arenaen med sang og dans. Fra Luzhniki-stadion til Moskvas Røde Plads kan mexicanske fans i deres halmhatte og briller fanget i den mindste depression ses overalt. Fra tid til anden synger de mexicanske fans og melodiske sange fra Moskvas flod.