12 Havearbejde Tricks, skaber en smuk balkon i sekunder

- Jul 16, 2018-

12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

Havearbejde er en kunst og en teknologi. For at gøre din egen balkon eller gårdhave smuk skal du ikke kun passe dig selv, men også beherske nogle små havearbejde færdigheder. Redaktøren har specielt organiseret 12 havearbejde tips og håber, at læsere kan lære af dem og dekorere deres balkoner.


✿ hjemmelavede havearbejde værktøjer ✿


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

Der er mange værktøjer til havearbejde, såsom skovl, taro, skovl, sakse, osv. Hvordan passer disse redskaber uden at klare sig hjemme? På dette tidspunkt har du brug for en DIY værktøjsholder og fastgør værktøjsholderen til fri væggen. Denne værktøjsholder sparer plads og er nem at få adgang til. Hvordan laver man en træværktøjsholder? Du kan bruge kasseret træ, børste din yndlingspigmentemaling og korrosiv maling, og fastgør derefter den kasserede jernspade på trærammen, fordi skovlens krog kan bruges til at hænge andre gadgets. Du kan også sømme nogle negle på trærammen og bruge den som en krog. Bunden af trærammen kan laves i en bakke med nogle små værktøjer, såsom saks.


✿Smør blomsterkrukken og lav etiketter


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

Nogle gange, når vi ved et uheld bryder en blomsterkrukke eller en vase, skal du ikke skynde sig for at afskaffe affaldet, fordi disse "affald" stadig kan udnytte det bedst. Broken blomsterpotter kan pænt dekoreret med balkoner eller havehaver. De kan bruges til at dyrke blomster, skabe en primitiv tilstand af plantevækst eller bruge den til at skabe landskaber og tilføje en litterær atmosfære til haven. For nogle terracotta skær kan vi også bruge den som en plantemærke, bruge en mosaikpenne til at skrive navnet på planten på skærmen eller lave gravering med malingen, og indsæt derefter stykkerne i de plantede blomster som du kan lide . I jorden afspejler terracottafliserne og blomster og planter hinanden, og skønheden er også fascinerende om få sekunder.


Brug hydrogenperoxid


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

Hydrogenperoxid kan anvendes ikke kun til desinfektion, men også til dyrkning af græs og voksende blomster. Hydrogenperoxid kan behandle rodrot og en række svampeinfektioner. Rotrot af blomster skyldes overdreven vanding, hvilket fører til et fald i ilt i jorden, hvilket får rødderne til at blive kvalt for at forfalde. Når blomsten har rodrot, skal du kun blande 3% hydrogenperoxid med 1 liter vand, sprøjte det på plantens jord, øge ilt i jorden og forbedre vækstmiljøet i plantens rødder. Derudover kan hydrogenperoxid fremme plantefrøspredning og forhindre skadedyr og sygdomme.


✿ Brug honning til at skære og vokse ✿


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

Honningen, vi normalt spiser, kan også bruges til havearbejde. Honning indeholder enzymer, der fremmer rodvækst og kan bruges som et roterende hormon. Honning kan hjælpe planter med at skære rødder, hjælpe planter vokse hurtigt og hjælpe planter med at forhindre svampeinfektioner. For at øge overlevelsesgraden af plantestik, kan stiklinger gnides i honning og derefter indsættes i jorden.


✿Handy bleie ✿


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

Hvis du har de resterende bleer i dit hjem, skal du ikke være for flov over at give dem, ikke smide dem som skrald, du kan bruge dem til at rejse blomster. Sæt bleen under bunden af blomsterkrukken, så fyld jorden og plante planterne for at hjælpe jorden med at bevare vand. Selv om dette virker mærkeligt, er det meget praktisk. Især hvis du planter en hængende kurv eller en lavpotte blomst, vil det ikke lade vandet dryppe efter vanding. Dette er også meget velegnet til nogle tørre områder.


✿Using Epsom salte for at forbedre transplantationssuccesratea


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

Epsom salte eller magnesiumsulfat har også en stor effekt på plantning af blomster og planter. Generelt kan de små sæbe efter transplantation let visne til døden. På nuværende tidspunkt kan du forsøge at bruge Epsom salte for at forbedre succesraten for transplantation. Først skal du grave en krukke jord i et hul, drys omkring 50 mg Epsom salt, ikke for stort, så dække et tyndt lag jord, og plant så planterne, det er værd at bemærke, at plantens rødder ikke skal være direkte udsat for. Epsom salte. Epsal salte indeholder det magnesium, der er nødvendigt til plantevækst, og det gule blad af planter er forårsaget af magnesiummangel. Dette kan kun løses ved brug af Epsom salte. Desuden kan Epsom salt gøre planter blomstre flere blomster og producere flere frugter. Det er også meget nyttigt at bruge Epsom salte i steg, tomat og andre frugttræer.


✿ Gød det resterende vand med kogte grøntsager


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

Vi bruger ofte vandet til at vaske risen, men bruger sjældent vandet i kogningen til at gøre gødning. Faktisk er vandet tilbage i den kogte skål eller vandet tilbage i den dampede skål eller vandet tilbage i det kogte æg, meget godt for vanding af blomster. Det skal dog bemærkes, at det afkølede vand anvendes til at give ernæring til blomster og planter. Denne form for vandbevaringsadfærd er en af de bedste.


✿Picking up, topping, trimming✿


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

For at planter skal vokse frodige, skal der udføres grundlæggende arbejde på toppen, toppen og trimmen. Generelt er topping og topping egnet til urteagtige planter, og beskæring er mere egnet til træagtige planter. Princippet om topping, topping og beskæring er det samme, det vil sige at fjerne plantens øverste kant kan hjælpe dem med at blive sundere og forhindre krampeanfald. Vi plejer sommetider for meget om blomster og planter, så de ikke får lidt skade, men topping, topping, beskæring osv. Er nødvendige for at gøre planterne bedre.


✿ avis undtagen weedsaa


Udover ukrudt i aviser, selv om det lyder utroligt, er det en slags havearbejde færdighed en gang for alle. Hvis du planter mange blomster og bruger aviser, kan du holde dig fra at styre ukrudt i lang tid. Den specifikke tilgang er: Først vådt jorden med vand, dækker da avisen med ukrudt, efterlad plads til dine egne planter, så våd avisen, dækker 3 cm døde blade og træstykker. På den måde vil mindst et fjerdedel ikke være ujævn, og selv nogle lande vil ikke vokse ukrudt i to på hinanden følgende år. Fordi fugt nemt kan trænge ind i jorden gennem avisen, dækket af træstykker eller knuste blade, kan forhindre aviser blæst væk.


✿Testing af jordens surhedsgrad og alkalitet hos home✿


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

At kunne teste jordens surhedsgrad og alkalitet derhjemme, kan ikke fortælle dig den nøjagtige pH, men i det mindste lade dig vide, om din jord er sur eller alkalisk. Tag nogle prøvejord. Hvis der er boble, når der hældes eddike, betyder det, at jorden er alkalisk. Hvis det bliver boblet i bagepulver betyder det, at jorden er sur. Fordi planter er også opdelt i sure jordbund og alkaliske jordarter, kan denne metode hjælpe dig med at plante de rigtige planter.


✿Ladder ✿


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

Brug de kasserede træstrimler, efter simpel lakering, sæt dem med negle, voksne figurer, og så kan du omdanne til en praktisk blomsterstativ. Blomstativet på sildbenstigen kan spare meget plads og er specielt velegnet til en balkon med et relativt smalt rum. Fordi materialet er enkelt og nemt at få, kan det også spare dig nogle penge, hvilket er en multiplikator.


✿Simple havearbejde værktøj rack✿


12 havearbejde tricks, der skaber en smuk altan om få sekunder

Hvis du ikke vil bruge en værktøjsholder, foreslår redaktøren, at du kan prøve at blande sand og mineralolie ind i terracotta potten. Efter at havearbejde værktøjet er brugt, kan du indsætte det direkte, hvilket er praktisk til opbevaring. Det hjælper også med at rengøre og holde værktøjet skarpt.