BaiKe Garden&Boligdekoration, Blomstervasksæt, OEM

Produktnavn: BaiKe Garden& Hjemdekoration, Flower Vase Set, OEM Materiale: bambuspulver, halm, kaffeskal, nøddeskal og chaff Farve: flerfarvet, der kan monteres klistermærker Origin& Levering: Taizhou Exhibit Funktioner: Miljøvenlig og miljøbeskyttelse Introduktion til udstilling: BK-7168 ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktnavn: BaiKe Garden& Indretning til hjemmet, Blomstervasesæt, OEM

Materiale: bambuspulver, halm, kaffeskal, nøddeskal og chaff

Farve: Flerfarvet, mærkater kan monteres

Oprindelse& Levering: Taizhou

Udstillingsfunktioner:Miljøvenligeog miljøbeskyttelse

image

Introduktion til udstilling: BK-7168 og BK-7169 BaiKe Largr& Small Garden& Home Decoration, FloweVase er designet og produceret af Taizhou Baike Biologisk Technology Co., Ltd.

1. Design: Produktet' s form er klassisk og enkelt. Produktet er lavet af viskose fra de øvre og nedre dele, og rillen er designet til at forhindre vandlækage. De øverste og nedre dele kan bruges til ensfarvet eller farvetilpasning. Derudover kan dekorativt papir fastgøres til ydersiden af ​​den øverste del af produktet.

2. Materiale: Vi opgiver traditionelle plastikgryder, keramik, porcelæn og andre råmaterialer ved hjælp af bambuspulver, halm, kaffeskaller, nøddeskaller og skaf og andet landbrugsaffald og harpiks af høj kvalitet som råvarer til produktion, materialet er grønt og miljømæssigt venlige.

3. Ydeevne: Denne blomsterpotte har en stabil struktur, syre- og alkalimodstand, materialemodstandsdygtighed mod UV, temperaturområde fra -10 grader til 100 grader og kan udsættes udendørs

4. Funktion: Produktet samles med viskose. Med hensyn til ydeevne har vi stort set sikret, at produktet er lækkerfrit og smukt i udseende.

5. Farve: Der er 5 slags råvarefarver, derudover kan der laves flerfarve i henhold til Pantone-farve, og der kan anvendes mærkater på produktpotten, hvilket kan lysne ethvert rum og hjælpe dine planter med at være mere levende .

6. Anvendelser: Velegnet til forskellige blomster- og kunstige blomsterarrangementer, og kan også vises i udendørs have, indendørs, vindueskarmen, på kontoret og andre steder dekoration.

7. Størrelse: en høj og en kort to størrelser, 18 * 18 * 18 / 15 * 15 * 26. {{7} } CM, kan vælges i henhold til forskellige præferencer fra kunder.

image

8. Opbevaringstid: 2-3 år

Producent: Taizhou Baike Biologisk Technology Co., Ltd.


Hot Tags: baike have&hjem dekoration, blomstervase sæt, oem, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like