3-delt aromaterapi Boston Style Small Vase

Kuglevase 2. Blomsterpapir kan spredes på overfladen til dekorative formål 3. Rives ikke, farven forbliver lys og falmer ikke. 4. Velegnet til flere scener og dekoration 5. Følg aktuelle trends og nuværende mønstre og farver. Ethvert kreativt og dekorativt ønske er godt.
Chat nu

Produktdetaljer


Beskrivelse af 3-delet aromaterapi Boston Style Small Vase image

Produktdimensioner 4,8 * 6/6 * 3,3 * 7,4 / 7,8 * 7,1 * 7,1 cm
Varenummer BK- 7184/7183/7182
Farvenavn 5 grundlæggende materiale farve & Pantone farve
Materiale Type

naturligt materiale (bambuspulver, halm, chaff, kaffeskaller

og nødder Husks

image

Produkter: 3-delt aromaterapi Boston Style Small Vase

Anvendelser: Det er meget velegnet til at tilføje dekoration til rumindretningen. Designet til at parre din foretrukne aromaflaske med miljøvenlige materialer for en smuk duft. Ideel til daglig brug, bryllupper, begivenheder, dufte, Spa, Reiki, meditation, badeværelsesindstillinger.

Fordele: Brug vores essentielle olier til aromaterapi og smukke aromaterapiflasker for at bringe en lækker, smuk duft til dit hjem. Når det bruges som dekoration og duftdekoration hjemme.

Størrelse / materiale: Hver størrelse er lille og tager ikke plads. Et sæt på 3 stykker er lavet af miljøvenligt landbrugsaffald.

Baike-mærkevarer: Baike-mærkevarer fremstilles med råvarer af høj kvalitet, og hvert trin forårsager ikke affald. For at realisere det kinesiske miljøbeskyttelseskoncept skal du genanvende og hjælpe med at gøre Moder Jord mere velegnet til fremtidige generationer.


Hot Tags: 3-delt aromaterapi boston stil lille vase, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like