Stor indendørs runde orkidéplanter BK-7034

Specifikation af Large Indoor Round Orchid Planter BK-7034: Mærke: Baike Large Indoor Round Orchid Planter BK-7034 har et simpelt design Materiale: Landbrugsaffald, som bambuspulver, kaffeskaller, nødder, skind, avl og halm. Farve: Vi har fem grundlæggende farver (grundlæggende materialer), men det afhænger ...
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation af Large Indoor Round Orchid Planter BK-7034:

Varenummer
Vægt (g) Varestørrelse (mm) Stk / Emballage CBM NW (KG) GW (KG)
BK-7034 1866 φ350 * 245 6 0,12 11.2 12,24

Mærke: Baike

Stor Indoor Round Orchid Planter BK-7034 har et simpelt design

blob.png

blob.png

Materiale: Landbrugsaffald, som bambuspulver, kaffeskind, nødder, skind, avl og halm.

Farve: Vi har fem grundlæggende farver (grundlæggende materialer), men det afhænger af dig, du kan vælge, hvad du vil efter Pantone Color.

Stil: Enkel, men ligeglad med miljøet.

Bemærk: Potens forekomst kan have en lille fejl for det naturlige materiale. Og under støbning kan der være noget farvepulver blandet.


Fordel:

 1. Miljømateriale: Materialet vi vedtager er naturligt, som ikke vil skade miljøet. Efter sammensætning kan det bionedbrydes.

 2. Holdbar: Efter høj temperatur bagning er den holdbar med høj stabilitet og lang levetid.

 3. Bionedbrydelig: Det er fremstillet af naturlige materialer som nævnt ovenfor, 75% af materialet kan fuldstændigt bionedbrydes efter sammensætning.

 4. Automatisk vanding: Vi designer det med vanding systerm som følgende billede (men du kan vælge det eller ej selv):

  blob.png

  Vi ejer SGS og BETA Certifikat:

  blob.png

  Brand introducerer:


  Baike Biological Tech. Co., Ltd. er et biologisk planteproducentfirma som leverandør af miljøvenlige, innovative, fashionable, trendy og farverige planter.

  Vores plantering bruger avancerede bionedbrydelige kompositter lavet af landbrugsrester, og hovedmaterialet er plantefiber. Vi har implementeret de bedste eksperter inden for forskning og udvikling sammen med betydelige hovedstæder investeret for at give anledning til den nuværende teknologi. Denne fuldt håndterbare og stabile teknologi er unik for Baike. Hele produktionsprocessen er omhyggeligt designet til at sikre, at vores produkter er virkelig miljøvenlige.

  Vores professionelle produktionsteam ejer fremragende mekanisk udstyr, videnskabeligt design af produktionsprocessen, streng kvalitetskontrol, omhyggelig fabriksstyring og 5S site management

   

  Baike lægger stor vægt på ikke kun produkter, men også kundeservice, sidstnævnte betragtes som en del af produkter af Baike. Kunden er først Baikers øverste serviceprincip.

   

  Professionel udenrigshandel team:

  Vi er forpligtet til at forstå efterspørgslen på markedet, for at imødekomme kundernes behov, for at give kunderne kvalitetsservice. Vi mener, at Baike vil bringe dig dygtig og entusiastisk serviceoplevelse,

  Virksomhedsfilosofi:

  Realiser selvtranscendens, fortsæt med at gøre fremskridt, gør hjemmelivet perfekt integreret i naturen.

  Præstation:

  Virksomheden besidder mange patenter, herunder opfindelse patenter og utility model patenter.

  blob.pngHot Tags: store indendørs runde orkidé planter bk-7034, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like