Hængende Planter i Tarm Form BK-20391

Specifikation af hængende planter i tarmform BK-20391: Mærke: BAIKE BK-20391 er også en ny hængende pot i 2018. På grund af formen, så giver vi det et simpelt navn. Det er en hængende gryde, så vi poviderer hængende reb. Vi har forskellige farver til gæsterne at vælge, vi kan lave enhver farve ...
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation af hængende planter i tarmform BK-20391:

Varenummer Vægt (g) Varestørrelse Pakningsstørrelse Stk / Emballage NW (kg) GW (kg)

BK-20.391

380 φ285 * 112 29,5 * 29,5 * 54 24 9,12 9,71

Mærke: BAIKE

BK-20391 er også en ny hængende gryde i 2018. På grund af formen, så giver vi det et simpelt navn. Det er en hængende krukke, så vi povider de hængende reb.

blob.png

blob.png

Vi har forskellige farver til gæsterne at vælge, vi kan lave enhver farve i henhold til Pantone Color. Forskellige materialer har forskellig farve, billederne nedenfor er til din reference (de er alle de originale farver i vores fem grundlæggende materialer):

BK-20391 er en hængende krukke, der bruges til at dekorere dit loft, passyway og hvor som helst du vil dekorere. Generelt er hængekande egnet til lille type lejlighed eller scenisk udsigt balkon. Anyway, hvis du vil dekorere dit hjem, vil det være et godt valg. Vi bruger det også i vores showroom og kontorlokale:

blob.png

Hvad angår vores produkters materiale, tror jeg, at mange mennesker vil bekymre sig om det. Mange gæster har spurgt mig om det var lavet af plastik. Nej. Det er lavet af naturmaterialet, og det er nøjagtigt landbrugsaffaldet, som bambuspulver, halm, kaffeskaller, avner og Nuts Husks, der bruges til BAIKE miljøvenlige potter, stammer fra naturlige soucers, biologiske potter er friske og stilfulde løsning til mennesker, der ønsker en grøn livsstil.


Bussiness vilkårene:

1. Prisbetingelser: EXW, FOB, CNF, CIF

2. Betalingsvaluta: USD, CNY
3. Betalingstype: L / C, T / T, Western Union

4. Shipping Port: Ningbo, Shanghai

5. MOQ: 500-1000 stykker pr. Vare pr. Farve pr. Størrelse.

6. Ledetid: 45 dage efter ordre bekræftet


Vi ejer flere certifikater, som SGS og BETA.


Her er nogle fordele ved BK-20391:

1. En række farver er tilgængelige for dig

2. Simple former - det vil aldrig forældes

3. Nedbrydningstid er justerbar

4. Giv planterne et mere behageligt vækstmiljø

5. Det kan passe til ethvert sted

6. fremstillet af jordvenlige genbrugsmaterialer
7. kort ledetid


Pakke:

Vi har mange måder at pakke på: PP taske, Vævet taske, karton, enkeltpallet, dobbeltpallet, enkeltemballage kartonemballage, blandede varer kartonemballage

Du kan vælge en af dem til at pakke din ordre. Vi hjælper dig med at bestemme pakningsmetoden. Vi foreslår dig den rigtige emballageform for hver vare, da disse pakningsmetoder ikke passer til alle varer.

 

Vi er fabrikken, vi har den bedste pris og seriver, der vil opfylde kundernes krav. Tro os og vælg osHot Tags: hængende planter i tarm form bk-20391, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like