Xicheng District Women's Federation afholdt åbningsceremonien i Kina-Korea Horticultural Promotion Base

- Mar 07, 2019-

Xicheng District Women's Federation afholdt åbningsceremonien af

Kina-Korea Horticultural Promotion Base

Om eftermiddagen den 5. marts afholdt Xicheng District Women's Federation åbningsceremonien i Kina-Korea Horticultural Promotion Base på Xidan Horticulture Promotion Base af Landscaping Bureau. Jin Yingai, formand for Korea-Kina Kultur og Økonomisk Venskabsforening, Quan Xuanzhu, direktør for planlægnings- og udvekslingsafdelingen for Koreas kulturinstitut i Korea, Han Xiangshu, formand for den koreanske blomstarrangement, Li Gaoxia, formand for District Women's Federation og Zhu Yanzhao, vicedirektør for District Landscaping Bureau deltog i arrangementet. .


Den kinesisk-koreanske havebrugsfremmende base er baseret på samarbejdsprojektet mellem Kina og Sydkorea i 2018 og videreudvikler og fremmer "Blomstringsevnen Innovation Application Project", som blev etableret af Landscaping Bureau og Korea-China Cultural and Economic Friendship Association. Formålet er at skabe et demonstrationsprojekt og træningsbase fra Xidan horticultural promotion base. Ved at indføre det faglige færdighedsuddannelsessystem og beskæftigelses- og iværksættersystemet i det koreanske blomstarrangement, kombineret med Kinas nationale forhold, introduceres det koreanske blomsterdyrkningssystem for erhvervsuddannelse for at etablere et Beijing-baseret erhvervsuddannelsessystem. Byens blomsterarrangement iværksætteruddannelsessystem og arkitektur. Gennem blomarrangementet iværksætter demonstrationsprojektet vil udviklingen af kvinders faglige færdigheder blive fremmet, og realiseringen af kvinders omfattende iværksættermål vil blive fremmet.


På den internationale kvindedag den 8. marts arrangerede medlemmer af Kvinderforbundet for Kvindens Kvinderforbund en oplevelse af blomsterarrangementerne for at fejre søstrernes egne festivaler. Han Xiangshu, præsident for Korea Flower Arrangement Association, lærte personligt blomsterarrangementet. Kvindernes udvalgsøstre havde en høj grad af begejstring. Jeg vil bruge det perfekte arbejde som min "8 marts" ferie gave.