Hvad skal du bemærke, når du planter planter fra en gryde til en anden? Lang. Det har også en stærk varmebestandighed.

- Oct 25, 2017-

Blomstringen er forbudt i blomstersæsonen at blive erstattet af den høje temperatur, og der gives et skridt til at skifte blomsterkrukken.

En

De første klare potter og frøplanter, frøplanter end friskmand cirkler rundt om bassinet

banner.jpg


To

I det nye bassinet er gulvet i bassinet dækket af net og dækket med små huller for at forhindre jord erosion eller bug entry.


baikebackground.jpg

Tre

For at sikre dræning og permeabilitet placeres 1 / 5-1 / 6 småsten eller ceramsite i bækkenbunden. banner.jpg

Ikke ændre blomstrende potter, blomstrende planter forbruge mange næringsstoffer, planter vil være meget svage, med større risiko for Huanpen Huanpen temperatur er omkring 15 ~ 25 grader, for høj eller for lav er ikke egnet til bassinet, især for at undgå høj temperatur om sommeren i bassinet, hvis det er at købe en blomst med plastbassin blomsterne, kan saksene skære kanten af ​​plastbeholderen, bassinet ned (ødelægger bassinet) for at opnå en komplet jord, planter, dette er ikke at skade rod, hvis det er Cipen Huanpen, for et par dage siden kan ikke vanding, i forhold til jordkondensation, bekvemt afskalet fra skålen. Hvis den oprindelige jord er loes, vil jeg fjerne nogle rodfeste af loes og derefter plantes ind i den nye jordskål, hvis den er sort, går jeg generelt ikke direkte i røret, holder jorden fugtig jord i bassinet har nyt forandringsområde efter en uge til to uger på astigmatisme på, Ikke se sollyset, lad planterne tage grundvand for at se solen, og min personlige forandring er ikke umiddelbart efter bækkenet på gødning, gødning på rod føler sig let at gøre ondt i øjeblik, generelt efter en måned, planten planter og gødning helt

Baike Biological Tech. Co., Ltd. er et biologisk planteproducentfirma som leverandør af miljøvenlige, innovative, fashionable, trendy og farverige planter.

Vores plantering bruger avancerede bionedbrydelige kompositter lavet af landbrugsrester, og hovedmaterialet er plantefiber. Vi har implementeret de bedste eksperter inden for forskning og udvikling sammen med betydelige hovedstæder investeret for at give anledning til den nuværende teknologi. Denne fuldt håndterbare og stabile teknologi er unik for Baike. Hele produktionsprocessen er omhyggeligt designet til at sikre, at vores produkter er virkelig miljøvenlige.

Vores professionelle produktionsteam ejer fremragende mekanisk udstyr, videnskabeligt design af produktionsprocessen, streng kvalitetskontrol, omhyggelig fabriksstyring og 5S site management