Hvad er de vigtigste problemer, som kirken plantageejere i dag?

- Oct 28, 2017-

Efter min mening er det vigtigste spørgsmål, de står over for, om folk selv skal tænke på sig selv som kirkens plantageejere.

Jeg har deltaget i fire plantet kirker i de sidste 15 år.  I virkeligheden, for en række årsager, har jeg kun deltog plantet kirker, så kan du overveje mig en slags ekspert!

  1. En vellykket søgende kirke (2000 menigheden, 4 tjenester, osv.)

  2. En moderat succes plantet kirke finansieret af en pålydende værdi, hvor pastor blev fyret af konfessionel HQ b/c han ikke var opfattet som en vækst præst.

  3. Den samme moderat succes plantet kirke med en præst foretrækkes af konfessionel HQ og givet en reboost af kapital.  Det i sidste ende gjorde et stort skift i orientering fra en underinddeling orientering til at blive en "unge kirke."

  4. En kirke, som var startet (snarere end plantet) af præsten fyret i bullet to og har dyrket økologisk over ~ syv år. det opfylder stadig i en lille grundskole auditorium, selv om det kan outgrowing det.


Et stort problem med kirker 1 og 3 med at kirkerne opfattede sig selv som værende "kirkens planter."  I kirkerne 2 og 4, var præsten virkelig fokuseret på deling af ordet. Jeg finder, at der er en meget mere oprigtig kristen erfaring når fokus er på tilbedelse og Gud snarere end at tilføje numre ned her.

Baike biologiske Tech. Co, Ltd er en biologisk plantageejer produktionsselskab som leverandør af øko-venlige, innovative, moderne, trendy og farverige plantageejere.

Vores plantageejere bruge avancerede bionedbrydeligt kompositmaterialer fremstillet af landbrugsprodukter restkoncentrationer og de vigtigste materiale er anlægget fiber. Vi har implementeret de bedste eksperter i forskning og udvikling sammen med betydelig hovedstæder investeret for at give anledning til den aktuelle teknologi. Denne fuldt håndterbar og stabil teknologi er unik for Baike. Hele produktionsprocessen er omhyggeligt designet til at sikre, at vores produkter er virkelig miljøvenlig.

Vores professionelle produktion team ejer fremragende mekaniske udstyr, videnskabelige design af produktionsprocessen, streng kvalitetskontrol, omhyggelig fabrikkens ledelse og 5S site management

 

Baike lægger stor vægt på ikke kun produkter, men også kundeservice, sidstnævnte er betragtes som en del af produkter af Baike. Kunden er først Baikers øverste service princip.