Grønne potter er meget fashionable

- Sep 11, 2017-

Boligindretning og kunstige kunstige blomster og træer er ikke en overdrivelse, men kun de rigtige grønne planter er hjemmets udsmykning af kongen, du kan sætte pris på deres grønne, føle naturen af ​​tætheden, trække vejret af negative ioner AIR, lad humøret og værelset bliver mere behageligt. Selvfølgelig at bruge potter, men du er bekymret for den grønne plante kan føre til charmen af ​​potter det? Føle gode potter bringe den grønne effekt kan fordobles, så udvælgelsen af ​​potter til boligindretning er meget vigtig.

Lad os se på hvilke dejlige potter og deres brugssager.

God blomst god græs god blomsterkrukke familie havearbejde og grøn føler sig godt!

Folk, der ønsker at dyrke planter, kan lave et havearbejdehjørne derhjemme. Planteplantager. Frø, gryder, jord, gødning og andre havearbejde ting, der er nødvendige for at sammensætte, få et godt punkt, det kan være meget god dekoration.

Et af potterne kan være keramik, plastik, porcelæn, glas, tasker, metal, træ og endda poser, alle slags beholdere kan være et forsøg. Naturlig, rustik, stilfuld, sød og så videre, uanset hvordan atmosfæren kan svare til udsmykningen.

Her er nogle af de almindelige typer af blomsterpotter, faktisk meget billige eller endda gratis, men for hjemmet til de grønne plantegrynder er ganske moderigtige.

Keramikpotter

Enkle stil keramik potter er nemme og en række forskellige stilarter af dekoration par, så mere populære.

Hvid og beige af de naturlige toner af de små potter.

Sløv tekstur af blomsterpotterne, som også er lidt mindre størrelse, egnet til plantning af kaktus og andre løvplanter.

Og så fastgjort til blomsterpotte eller etiket eller skrive på teksten, er side ved side skærm meget sød, virkelig alle slags farvepotter ønsker ah.

Grønne blomsterpotter

Lavet af nedbrydeligt materiale, der er nedgravet i jorden, kan nedbrydes potter, den overordnede følelse er meget smuk, enkel form, farve tyk, uanset hvad planterne passer til blomsterkrukken.

Farverig, størrelse og størrelse.

Størrelse og størrelse, rige farver, som også har en retro farve blomsterkrudt føler meget godt.

Formen af ​​en række arter, det vil sige i haven plantet have kan også være.

Denne krukke er meget lys, valget af forskellige typer potter derhjemme kan producere en smuk havebrugsvinkel.

Tin, jern og andre metalpotter

Med tin potten og hjemmet kan være en række smykker dagligvarer med møbler, let at integrere i deres egen personlighed dekoration, så potten bliver fokus for boligindretning. Stil antik vind, naturlig vind, luksus vind og andre former smager anderledes, er en meget god dekorative rekvisitter.

Enkelte dåse dåser og tønder potter, ikke kun som en blomsterpotte, selvom der er lagt nogle små ting, er også meget smukke ornamenter.

Hermetisk mad kan ikke bruges til at kaste krukken, der bruges som en blomsterpotte, ganske smuk.

Der er en anden naturlig smag af metalblomsterkruderne, små plantede kødfulde planter ser godt ud.

Tasker, kurve bruges som potter

Anvendelsen af ​​dagligdagen og andre poser og kurv kan også bruges som en blomsterpotte, du kan føle, og den almindelige blomsterpotte er helt anderledes charme atmosfære.