Hvert liv blomstre er overraskende

- Sep 11, 2017-

I dette øjeblik blev jeg gartner, en masse samling af blomster af viden, hver dag at lære en form for deres egen blomst bevarelse metoder, og derefter hjælpe disse blomster til at udvikle hvordan at flytte det til en smukkere levesteder, som en novice , Jeg er også alvorlige.

Fordi det er en novice, men også bange for ødelæggelsen af disse fine lille liv, så det første valg i udvælgelsen af nogle nemme at overleve, men også fordi suiten ikke er en villa for at vælge noget vand og har formaldehyd rensning af luft funktion , den oprindelige program sat Okay, starte nu. Telefonen abonnere på en blomst kanal, og lejlighedsvis fundet gardenia og rose kan være hydroponics, hot dage ved middagstid, tage saks uanset forbipasserende mærkelige øjne, skære blomsterbedet i rose og gardenia blade, vask, indsætte flasken, venter halv måned efter rodnet, blomst samling, der har brug for en halv måned til at slå rod, men siden øjeblikket i vase, begyndte jeg altid at være opmærksomme, vente på at ske mirakel, i en dag rodfæste.

Hjertet er ikke så god som handling, men også i Taobao købte en calla lily, parfume lily frø, kombineret med hele skålen af jasmin, agter jeg at flytte ind i det nye hus, før de kan se dem i fuldt flor, og derefter pluk af mig omhyggeligt dyrkede den lille søde d ecorate mit bord, min stue. Taobao sælgere sige at frø til blomstring tager fire måneder, at fire måneder vil jeg nyde væksten af hver lille glad, faktisk enhver form for liv blomstre er overraskende.

Eftermiddag kendte frø og stiklinger har været til den aften du kan plante glæden ved venter på høst, og måske vil der ingen høst, men hælde en sved af denne proces er at nyde, og seriøst gøre en glad gartner det!