Ikke udsættes for at holde ventilation cool

- Sep 11, 2017-

En masse blomster af venner i baggrunden besked, hvordan ændre kød plante? Bange for deres egen er måde ikke korrekt, for dem, der såre dem... Uanset Xiaobian i dag til at komme med alle til at dele hvordan man kan give mere kød for puljen.

Den multi kød plante før bassinet til 3-5 dage til at stoppe vanding. Kartofler i bassinet når planten fra puljen spænde, rødderne af jorden ryste ren. Rødder, rådne rødder, døde rødder alle skåret for at bevare dem, der er stærk, god evne til at absorbere rødderne.

Vask af planter. Den grundlæggende jord på anlægget vaskes væk, fordi jorden er tilbøjelige til at indeholde et stort antal æg og bakterier. Vask tid frem i lyset, så lidt som muligt mindre skade. Du kan sætte rødder i en gryde med vand forsigtigt tilbage og frem jitter. Hvis du vasker, må ikke åbne en stor hane med en meget stærk vand til vask, således at roden bliver en masse skader og brudt. Generel rengøring kan se den hvide hovedrod på det.

Efter rengøring rodsystem, hvis du ikke fatter overlevelse af ordene ikke kan reparere, så længe de snit døde rødder, roden, roden kan være; Hvis du føler er nødvendigt, at trimme roden. Afbrød disse rødder, rødder, dead rødder, og dem, der vokser alt for lang, en masse snoede side rødder. Dette vil gøre det hele rod ser jævnt fordelt pænt og vil fremme væksten af nye rødder. Efter rod behandling bliver re spiring af de nye rødder stærke, så planten vokser mere robust.

Næste er sterilisering, og kan være i udbredelsen af en god sterilisation opløsningsmiddel inde i blød i ca. en time. Koncentration bør ikke være for høj, kan man nyde et lille bassin med flere planter. Carbendazim, chlorothalonil kan bruges. Efter en sterilisation opgave er fuldført, naturligt tør planternes rødder. Under normale omstændigheder kan flyttes på samme dag.

Vælg en god pot, sprøjte igen sterilisation agent. Vil være desinficeret efter planter i blomst puljen, først i bækkenbunden sætte nogle stykker af fliser, grus, trækul blok, osv., størrelsen af materiale fra bunden gradvist reduceret. Dette er befordrende for dræning.

Placere planten i midten af blomsterkrukke, dække jorden for at helt dække positionen rod fra kanten af blomsterkrukke 2-3 cm kan være. Med fingrene forsigtigt kompaktering af jorden, og derefter spray jordlag af et tyndt lag af fungicid, således at jorden lidt en lille fugtighed på linjen, for at lette nye rod spiring.

Vil være afsluttet over opgaven af anlægget placeret i bygningsfejl, ikke udsættes. For at holde ventilation cool, så er det ikke hensigtsmæssigt at vand.

Efter en uge kan være vanding, gendanne solskin (men ikke solen), den normale bevarelse. I langsom sætteplante er periode Hvis bassinet er for tør, du kan sprøjte et lag af tynde vandtåge på overfladen af bassinet hver dag, kun for at øge luftfugtigheden passende! Efter perioden langsom sætteplante skal være fyldt med tilstrækkelig vand, eller planter vil være på grund af mangel på vand føre til vedvarende blade, træg, osv., står over for døden.