Bryde de monotone højdepunkter plads

- Sep 11, 2017-

Hvem siger gryder kan kun være på bordet, gulvet og vindueskarmen?

Hvorfor ikke prøve at hænge op planterne

Så at dit loft og væggene er også smuk op

I dag for alle til at anbefale flere forskellige stilarter af hængende potter

Tilbring mindst penge, videnskab, effektivt, hurtigt forbedre stilen af plads!

Først for at tale om fordelene ved at hænge gryder, er den største fordel ikke plads ah!

Selv om planterne ikke er bange for længe, høj og lav spredt planter mere fremtrædende plads niveau,

Og endda blive et lyspunkt at bryde den monotone plads.

Især for Chlorophytum, bregner, Ficus pumila, vedbend

Som hængende planter,

Hængende potter kan bedre vise den perfekte kropsholdning af planter

Gennemsigtigt glas potter som en krystalkugle, er en fremragende hængende blomster, lad piger hjerte brast. Glas blomst gryder lille og udsøgt, egnet til gruppen, at skabe en forskudt følelse af plads. Hængende med linned er meget frisk, elegante, hængende direkte på bøjlen ser mere moderne og stilfulde.

Suspenderet glas blomst til små planter, såsom air ananas, moss mikro-landskab, og nogle kan være hydreret lille bambus taro planter, for store folk kan ikke leve!

Hvid blomst pot er de fleste vilde blomst puljen, egnet til stil plads og alle former for planter, hvid plads er det bedste sted at sætte kunst, hverken overvældende, eller vil det virke mat, hvis du ikke ved hvad man skal vælge blomster Pot, hvid er den mest egnede men det!

Vintage vævet gryder mødes alle fantasier om min pastorale liv, naturligt græs reb eller willow med grønne planter, som om at vende tilbage til barndommen, ren og funky alder.

Bregner, Chlorophytum, Ivy, Buddha perler, grøn radise er vævet flower pot af det perfekte match, som høj, men også med en stor gryde med silke reed hører til anlægget, også kendt som bambus kaktus, handelsnavne blev også kaldet Bolivia og lignende, slanke løv draperet , ligesom en kime bell, hængende i loftet eller væggen udstråler en tyk kunstneriske atmosfære.