Bionedbrydeligt materiale

- Nov 16, 2017-

Bionedbrydeligt materiale

Koncept: Bionedbrydeligt materiale refererer til materialet til at tilføje nogle for at fremme nedbrydning af additiver eller syntese af egen nedbrydning af materialet eller anvendelse af vedvarende naturlige materialer fremstillet af materialer, anvendelse og bevarelse af perioden for at imødekomme den oprindelige ansøgning Ydeevne krav, men efter brug under specifikke miljømæssige forhold, så det kan være kort tid, ændres kemisk struktur betydeligt, hvilket førte til noget tab af en klasse af materialer. blob.png

Kategori: I øjeblikket kan nedbrydningsmaterialer i henhold til de objektive forhold, der forårsager nedbrydning eller mekanisme, opdeles i: biologisk nedbrydelige materialer, nedbrydelige materialer, oxidative nedbrydningsmaterialer. Hydrolysedbrydningsmaterialer. Miljømæssige nedbrydningsmaterialer og destruktive bionedbrydelige materialer. De kan kombineres med hinanden i et bedre præstationsnedbrydningsmateriale, såsom: lys / bionedbrydelige materialer.

Fotonedbrydeligt materiale Fotonedbrydeligt materiale refererer til materialet under virkningen af ​​lysnedbrydning. Eksempler på fotoreduktionsmaterialer Fotonedbrydelige materialer kan klassificeres i syntetisk nedbrydelige materialer og additiv nedbrydelige materialer ifølge fremstillingsmetoden. (1) Syntetisk nedbrydeligt materiale En fotoreduktion af ethylen / carbonmonoxid-copolymer (E / CO) er kendetegnet ved en hovedkædebrud. Hastigheden og graden af ​​foto-nedbrydning af E / CO er relateret til mængden af ​​ketongrupper indeholdt i kæden. Jo højere indhold, jo hurtigere nedbrydningshastigheden og jo større grad af nedbrydning. Texas forskere har udført udendørs eksponeringseksperimenter på E / CO, som eroderet i så lidt som nogle få dage i en solskins juni.

b, vinyl / vinylketon-copolymer (Ecolyte)

Ketoner på sidekæderne af Ecolyte-molekyler kan nedbrydes under naturligt lys. Ecolyte har bedre foto nedbrydning end E / CO, men til en højere pris. Virksomheden er placeret i:

Ulempen ved disse polymerer er, at når lyset begynder at nedbrydes, er der næsten ingen induktionsperiode, behovet for at tilføje antioxidanter for at opnå formålet med regulering af induktionsperioden. (2) tilføj type fotoafbrydeligt materiale

Tilsætning af fotoafbrydeligt materiale tilsættes til polymeren en lille mængde fotosensibilisator ved en lav koncentration af fotok oxidativ nedbrydningskatalysator, reaktionen af ​​sollys (ultraviolet lys) bestråling, polyolefinpolymerbruddet. Virksomheden er placeret i:

I PE, PP og andre polymerer, der tilsættes ketoner, kan aminer og andre fotosensibilisatorer opnå bedre fotoledningsevne. Virksomheden er placeret i:

Karakteristika ved denne type polymer: tilsat let nedbrydelige materialer, lav pris, enkel produktionsproces, at gøre et godt stykke arbejde med at dække brugen af ​​plastikfilm. Imidlertid er dens nedbrydningskarakteristika for eksponeringsoverfladeforringelsen mere grundigt begravet i jorden. En del af nedbrydningen er dårlig. Nedbrydning af sådan induktionsperiode for fotoindbrudningsmaterialer kan styres i mere end to måneder. Imidlertid er styrbarheden af ​​nedbrydningstiden dårlig. Virksomheden er placeret i:

Oxiderende nedbrydningsmaterialer: En klasse af materialer, der forårsager nedbrydning ved oxidation;

Hydrolytisk nedbrydelige materialer: En klasse af materialer, der forårsager nedbrydning ved hydrolyse; Miljømæssige nedbrydningsmaterialer: En klasse af materialer, der udsættes for miljømæssige forhold som lys, varme, vand, ilt, forurenende stoffer, mikrober, insekter og vind, sand, regn osv. Mekanisk og anden fælles nedbrydning af materialer, nedbrydning af materialer er den generelle betegnelse. Destruktive bionedbrydelige materialer: Destruktive bionedbrydelige materialer omfatter for tiden stivelsesmodificeret (eller fyldt) polyethylen PE, polypropylen PP, PVC PVC, polystyren PS og så videre. Udvikling: Nedbrydelig emballage materialer forskning og anvendelse i hurtig udvikling, med energipriser og miljøproblemer blevet mere og mere fremtrædende, verdens nedbrydning af alternative materialer til traditionelle olieprodukter viste en gradvis udviklingstakt, regeringen forventes også at indføre de tilsvarende præferencepolitikker og love og forskrifter til fremme af markedsansøgninger, nedbrydning af materialer, store applikationsudsigter.