2019 Shanghai International Flower Show

- Mar 05, 2019-

2019 Shanghai International Flower Show

2019 Shanghai International Flower Show


Tid: 28. marts - 5. maj


Beliggenhed: Shanghai Botanisk Have


Ticketing tid: 7: 00-17: 00


Transport til parken: Shilong Road Station, Metro Line 3


Billetpris: Stor billet: 15 yuan Kupon: 40 yuan


Temablomsten i 2019 Shanghai (International) Flower Show vil bruge den dobbelte temablomst for at gøre flere forsøg og nyskabelser inden for temaet blomstervisningsdisplay og gartneri ansøgningsskemaer, så havearbejde kan komme ind i mere almindelige folks hjem og berige kulturen af borgerne. Livet opfylder behovene hos folks bedre liv.

I 2019 vil der blive udført flere eksperimenter på indendørs blomster på baggrund af udendørs havearbejde. I det kommende år af grisen præsenterer vi en fest med Zhu Dinghongs blomsterart.


Lad os først se på, hvad der er Zhu Dinghong?

Zhu Dinghong, også kendt som amaryllis, er en flerårig urt med løg. Blomster ligner horn, blomstrer fra sene vinter til forår, nogle gange forlænget til tidlig sommer. Det omfattende træk er den første af pærerne og er velegnet til haveplantering, potting og snitblomster. Den 2019 Shanghai (International) Flower Show vil indsamle og vise 84 sorter af Zhu Dinghong og mere end 5.000 planter. Udstillingen vil fokusere på værkstedsværelset og invitere berømte blomsterartister til at skabe smukke indendørs blomsterarrangementer for at fremhæve skønheden i delikat blomsterkunst. Samtidig introduceres Zhu Dinghongs linjeklassifikation, dyrkningshistorie, blomsterkultur og bevarings viden i alle aspekter.