Bordlampe, skrivebordslampe med sort jernbund, perfekt lys til hjemmet

Bordlampe, skrivebordslampe med sort jernbund, perfekt lys til hjemmet

Beskrivelse af bordlampe, skrivebordslampe med sort jernbase, perfekt lys til hjemmet eller kontoret : * Mærke: Baike * Materiale: bambuspulver , vores produkter er alle fremstillet af naturlige materialer som halm, kaffeskaller, nøddeskaller og agn. (75% materiale og 25% polyharpiks) * Hovedfarve: enhver Pantone-farve ...
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse af   Bordlampe, skrivebordslampe med sort jernbase , perfekt lys til hjemmet eller kontoret

Varenr

Varestørrelse

Vægt af varen

NW

GW

Stk / CTN

BK-8107

Φ 222 * 212 mm

337g
* Mærke: Baike

 

* Materiale: bambuspulver vores produkter er alle fremstillet af naturlige materialer som halm, kaffeskaller, nøddeskaller og agter. (75% materiale og 25% polyharpiks)

 

* Hovedfarve: enhver Pantone-farve i henhold til kunderne.

 

* FORDELE:

1. UNIK MODERN DESIGN & MULTI-FUNKTION : Denne bordlampe med sort jernbund ,   det er så nyttigt og smukt i hjemmet eller på kontoret.


2. BIODIGRABLE MATERIAL: Efter knusning, sammensætning og buring i olien nedbrydes de siden 6 måneder senere, nedbrydes i vand og kuldioxid ved hjælp af batteri i jorden.


3. SPAR DIT RUM OG OPHOLD DET NEDT: Du kan lægge din telefon og pude, ur og andre små ting   under denne lampeunderlag på natbordet, skal du spare plads på dit natbord eller bord eller skrivebord.  

 

BEMÆRKNINGER

Vi leverer ikke pærer og elektrisk ledning, fordi den elektriske situation er forskellig i hvert land.

 

Q & A

Sp: Kan skyggen slukkes?

Ans: Ja, det kan let skiftes ud?

 

Spørgsmål: Er basen tung nok til ikke at være " tippy " ?

Ans: Ja, hvis du er forsigtig

 

Spørgsmål: Hvad er de højeste wattstyrker for lampen?

Ans: Det afhænger af kunden. Vi leverer kun lampen uden pærer og ledning. Du kan vælge i henhold til dit lands situtiation.


Rigtigt tilbageførsel

1. Denne bordlampe fungerer godt til det, den var beregnet til - for at være i stand til at tænde en pære. Denne bordlampe sidder nu på mit natbord og besætter mere fast ejendom, end det giver værdi for. Det ser også godt ud, selvom pladsen under lampen ikke er nok , fungerer den stadig temmelig godt i de andre afdelinger. Så alt i alt kan jeg ikke klage.


2. Dette er en god idé, men har brug for nogle finjusteringer. Rummet er for smalt til tingene, og ledningen skal udsættes for luften, som er lidt farlig . Det er lille og æstetisk behageligt for rummet.

Redigeret for at tilføje: producenten rakte ud og behandlede vores bekymringer. De var meget elskværdige og vil foretage ændringer som anmodet af forbrugerne.


3. Vi havde problemer med opladeren, der arbejdede på den første lampe, vi modtog. Jeg kontaktede sælgeren, og de var meget hjælpsomme og reagerede hurtigt


Hot Tags: bordlampe, skrivebordslampe med sort jernbund, perfekt lys til hjemmet, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like