Bambusdragsophæng, indskårne skuldre og drejelige kroge, gennemsigtig hvid

Bambusdragsophæng, indskårne skuldre og drejelige kroge, gennemsigtig hvid

Beskrivelse af bambus ekstra bredt sæt bøjler, P notched skulder og drejelige kroge, gennemskinnelig hvid : * Mærke: Baike * Materiale: bambus pulver, som er smukkere at fremstille mærkatpapir, vores produkter er alle lavet af naturlige materialer såsom halm, kaffeskaller, nøddeskaller og skaf. (75% ...
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse af   Bambusdragsophæng, indskårne skuldre og drejelige kroge, gennemsigtig hvid :

Varenr

Varestørrelse

Vægt af varen

NW

GW

Stk / CTN

BK-7196

405 * 52 * 242mm

117g

4,03

4,63

24

* Mærke: Baike

* Materiale: bambuspulver, der er smukkere at lave mærkatpapir, vores produkter er alle lavet af naturlige materialer såsom halm, kaffeskaller, nøddeskaller og agner. (75% materiale og 25% polyharpiks)

* Hovedfarve: enhver Pantone-farve i henhold til kunderne. Hvis du beder om mærkatpapiret, giver den bambus hvide base mærkatpapiret mere dybde.

* Assambles-metode: den opadrettede del er forbundet med limen. Og vi kan være sikre på, at det ikke lækker vand.


billede

* FORDELE:

1. Let at installere og let at bruge, godt designet og traditionelt udseende .

2. Biologisk nedbrydeligt materiale: Efter knusning, sammensætning og buring i olien nedbrydes de siden 6 måneder senere, nedbrydes i vand og kuldioxid ved hjælp af batteri i jorden.

3. Hakede ekstra brede skuldre forhindrer, at tøj glider

4. 360 graders drejelige kroge, der er nem at bruge og kan understøtte det meste tøj, hvis du vil have et sted at vokse og let at pleje

billede

Rigtigt tilbageførsel

1. Hvis du vil have en bøjle til at redde skuldrene på dine skjorter i at blive strakt ud, skal du købe dette

—— Bøjler fungerer godt til at hænge strikede trøjer og trøjer på. Den typiske bøjle sætter strakte pletter på skulderens toppe. Da denne bøjle er bred, glatter den ud skulderen, og der er ingen strakte områder. Denne bøjle er ikke bredere end en typisk bøjle i du lagde dem side om side. Den brede del er i skulderområdet. Hvis du leder efter en tunge bøjle til vinterfrakker eller store og høje tøj, skal du ikke købe dette, da det ikke er tunge. Hvis du vil have en bøjle til at redde skuldrene på dine skjorter i at blive strakt ud, skal du købe dette. Jeg er tilfreds med købet og ville købe det igen.


2. Dame jakker bøjler - svært at finde! og disse er fantastiske!

—— Jeg har bogstaveligt talt kigget efter buede bøjler til en dames jakke i bogstaveligt talt år. Jeg bærer størrelse 6 og en standard jakkesæt hænger poushes ud øverst på ærmerne, men en almindelig kjole bøjle skaber en fure på skuldersømmen. Disse er bare den rigtige størrelse! To inches smalere end en standard (dvs. mands) bøjle, perfekt til en kvindes jakke. Livet ændrer sig på en lille, men tilfredsstillende måde. Også fremragende kvalitet, let nok til at tage en rejse. Da de er plastiske, er de også perfekte til at hænge en silkebluse til tørre eller endda til at hænge en trøje i skabet. Jeg elsker dem absolut!


Hot Tags: bambusdrag bøjler, hakkede skuldre og drejelige kroge, gennemsigtig hvid, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like