Hanging Planters Indoor Flower Shaped

Hanging Planters Indoor Flower Shaped

Specifikation: Mærke: BAIKE Materiale: Bambus Fiber, Chaff, Strå, Korn Pulver Farve: Enhver farve kan laves som kundernes ønsker. Anvendelse: Indendørs / Udendørs / Kontor Gennemsnitlig ledetid: 30-45 dages certifikat: SGS / BETA Havearbejde tager en smule indsats, men det behøver ikke at være en opgave. De rigtige værktøjer og ...
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation:
Mærke: BAIKE

Varenummer

Størrelse (mm)

Vægt (g / pc)

Stk / pakke

Ctn størrelse

Bk-20188

φ190 * 165

295

Materiale: Bambusfiber, Chaff, Halm, Kornpulver
Farve: Enhver farve kan laves som kundernes anmodninger.
Anvendelse: Indendørs / Udendørs / Kontor
Gennemsnitlig ledetid: 30 -45 dage
Certifikat: SGS / BETA

18.png

Havearbejde tager en smule indsats, men det behøver ikke at være en opgave. De rigtige værktøjer og forsyninger kan gøre græsplænen og haven vedligeholdelse en leg.

BAIKE Biodegradable Potter & Planter: Vores sortiment af biologisk nedbrydelige potter er en spændende ny produkt med en bred vifte af mulige anvendelser. Hele produktionsprocessen er omhyggeligt designet til at sikre, at vores produkter er virkelig miljøvenlige. Med gode egenskaber ved ventilation og transmittans kan BAIKE bionedbrydes gryder kan give planter et mere behageligt vækstmiljø. Velegnet til udplantning udendørs og indendørs, i haver og planteskoler, er vores plantepotter meget alsidige. Hjælpe miljøet ved at undgå brug af plast, styrofoder og andre forurenende materialer. Vores BAIKE potter til dato giver dig det bedste alternativ til plastikpotter.


Hot Tags: hængende plantere indendørs blomstformede, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like